neděle 25. ledna 2015

Do kavárny Cross klubu

Den procházky: Pá 23.1.2015
Jeli jsme si vyzvednout věc do Alzy a pak měl manžel ještě schůzku poblíž Holešovického nádraží. I když bylo opravdu nevlídno, šli jsme tam pěšky, abychom nachodili svých 10 000 kroků/den. :) Proto jsme si pak zasloužili odměnu. A kavárna Cross klubu byla nedaleko. Byli jsme tady na Mapy.cz








Už dávno jsme si chtěla vyfotit ty svérázné dekorace z průmyslových součástek všude kolem klubu. Líbí se mi. Ale vždycky jsme kolem jen projížděli. A také mě předběhla Jitka v článku Tolečta točit . A ještě navíc měla krásné azúro :)

Původně by nás nenapadlo jít dovnitř, ale koukala jsem na jejich web a  ukázalo se, že tam mají kavárnu. Tak to už stálo za zkoušku, když jsme se octli poblíž.

Fotky jsou jen telefonem..

Tady je blikající a otáčející se věc:







 Uvnitř téhle věci je, myslím, zamaskovaný zdroj toho otáčení

Tady je vchod do zahrádky. Ta má teď zimní spánek, ale aspoń do přízemí se může vlézt. Jinak její konstrukce má asi 3 patra. To třeba někdy v létě ještě prozkoumáme.




To je věcí!












Už jsme vevnitř


Byla tam spousta takovýchhle obrázků z mnoha obrázků.



Nakonec jsme si nedali kávu ale čaj. Já mátovozázvorový s medem a manžel čaj Tuareg:)
A pizzu. Dobré to bylo.

Já si uvnitř moc fotit netroufám..
Jen ještě dětský koutek - tam nikdo neseděl..










7 komentářů:

  1. uvnitř jsem nebyla, ale jezdím dost často kolem na Mělník. A brzo ráno, takže je ještě tma a tolečta se potmě krásně točí a svítí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně potmě jsem to ještě neviděla:) To by šlo spojit s výpravou za osvětleným Trojským mostem - to jsem chtěla, i když na večerní focení nemám zrovna správné vybavení...

      Vymazat
  2. Okouzlující SCIFI svět, chtěla bych to vidět, ty pohledy, i když stejné, jsou každý jiný a oba úžasné. Obě vás zdravím. Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedávno byl o tom klubu článek v Reflexu. Je asi dost divoký a vznikl vlastně z večírků, při kterých přibývaly konstrukce z převodovek, brzdných kotoučů a dalších součástek..taky je tam prý také asi 100 žehliček:)

      Vymazat
  3. Jezdím často kolem, ale ještě nikdy jsem neměla čas a příležitost to prozkoumat zblízka. Díky za prohlídku a tip, kam vyrazit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byli jsme jen v kavárně a brzy odpoledne a tam to vypadalo opravdu mírumilovně.
      Do vlastního klubu bychom se my už asi neodvážili, to bude asi něco jako Roxy a to taky známe jen z vyprávění:)

      Vymazat
  4. Nedávno jsem jela okolo, uvnitř jsem nebyla. Vypadá to nádherně a naprosto originálně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu, komentář mě potěší :)